Η χάραξη ξύλου είναι ένας από τους ειδικούς μας τομείς και ένα μέσο που μας αρέσει να δουλεύουμε. Το ξύλο είναι ένα εξαιρετικό υλικό για χάραξη με λέιζερ και δίνει πολλές όμορφες παραλλαγές χρώματος.

Η κοπή ξύλου με λέιζερ πρέπει να πραγματοποιείται από επαγγελματικό μηχάνημα για να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα που θέλουμε.

Η κοπή ξύλου με λέιζερ πρέπει να πραγματοποιείται από επαγγελματικό μηχάνημα για να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα που θέλουμε. Ψάχνοντας να το κάνετε μόνοι σας θα απογοητευτείτε, καθώς τα φθηνά μηχανήματα που κυκλοφορούν στο εμπόριο δημιουργούν ένα πολύ κακό αποτέλεσμα, όπου το ξύλο καίγεται και το κόψιμο δεν είναι ακριβείας. Χρειάζονται πολύωρες ρυθμίσεις βαθμονόμησης και χαλάνε μετά από λίγες χρήσεις. Εμπιστευτείτε έναν επαγγελματία να σας βοηθήσει.

Μπορούμε να χαράξουμε και να κόψουμε με λέιζερ μια ολόκληρη ποικιλία από ξύλα που κυμαίνονται από τέφρα, οξιά, σημύδα, κέδρο, ξύλο κερασιάς, έλατο, στρίφωμα, ραβδί, μαόνι, σφενδάμι, δρυς, κόντρα πλακέ, redwood, ξύλο καρυδιάς και πολλά άλλα εξωτικά ξύλα.

  • Ξυλινος Πινακας χαραγμενος με laser

Μπορούμε να χαράξουμε οτιδήποτε, από ονόματα, μηνύματα έως εταιρικά λογότυπα στα περισσότερα ξύλα. Για λογότυπα, σχέδια και μοτίβα, απαιτούμε μορφές αρχείων JPEG υψηλής ανάλυσης για να λειτουργήσουμε. Για διανυσματικά αρχεία θα χρειαζόμαστε μορφές αρχείων EPS, AI και PDF.

Μην ανησυχείτε εάν δεν έχετε πρόσβαση σε αυτές τις μορφές αρχείων – απλώς επικοινωνήστε μαζί μας για να περιγράψετε τις ανάγκες σας και μπορούμε σας βοηθήσουμε. Παρέχουμε επίσης μια υπηρεσία σχεδίασης με επιπλέον κόστος, όπου μπορούμε να δημιουργήσουμε τα σχήματα και τα μοτίβα σας σε διανυσματικές μορφές.

Τα σχέδια φαίνονται απίστευτα όταν χαραχθούν με το λέιζερ στο ξύλο. Όλα τα ξύλα αντιδρούν διαφορετικά στη θερμότητα χάραξης του λέιζερ που καίει και διεισδύει στην επιφάνεια του ξύλου για να αποκαλύψει ένα φυσικό καμένο αποτέλεσμα. Η εμφάνιση όλων των αντίθετων αποχρώσεων δίνει σχεδόν 3D εντύπωση. Μπορούμε να εργαστούμε τόσο σε επίπεδα όσο και σε τρισδιάστατα αντικείμενα. οι εφαρμογές για χάραξη ξύλου λέιζερ είναι ατελείωτες. Ακολουθούν μερικές ιδέες:

  • Σανίδες και λαβές μαχαιριών κουζίνας
  • Χάραξη κουτιών από ξύλο και κουτιά κοσμήματος
  • Ξύλινες πινακίδες με χάραξη λέιζερ
  • Μολύβια και κουτιά μολυβιών
  • Κορνίζες
  • Κουτιά κρασιού και σαμπάνιας
  • Ξύλινα πιρούνια και μαχαίρια
  • Ξύλινοι κατάλογοι εστιατορίων
Καλέστε μας στο 210 993 9936 ή ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ